Wie zijn wij

Hup management en advies is een bureau met kennis en ervaring op het terrein van sociaal beleid en wijkontwikkeling. Ons doel is het vergroten van kansen voor alle inwoners van dorpen, wijken en steden. Wij gaan voor het vergroten van de onderlinge betekenis tussen bewoners en het versterken van de betrokkenheid bij de directe woon- en leefomgeving. Hup management & advies, jaagt aan, stimuleert, faciliteert en ondersteunt met humor en beleid.

Wij werken voor zowel bewoners(-groepen), (lokale) overheden, het onderwijs, wooncorporaties en zorg- en welzijnsinstellingen.

Hup management en advies werkt samen met partners in Wijksupport.

Lees meer

Werkwijze

Onze werkwijze laat zich het best typeren in de begrippen: creatief, oplossingsgericht, vooral doen, leren, draagvlak creëren, kennis van zaken en tempo houden.

Intake

Intake

Intake

Ons aanbod

Startfase

Startfase

Uitvoeringsfase

Uitvoeringsfase

Nazorg

Nazorg

Nieuwsbrief ontvangen

Referenties

De samenwerking met Gerhard Hup en de Vrijwilligerswinkel (Hanneke Grootenboer). Ik heb Gerhard leren kennen als een energieke man die vol enthousiasme bij anderen de creativiteit naar boven weet te […]

Hanneke Grootenboer van de Vrijwilligerswinkel Rotterdam

Samenwerken met Gerhard is altijd een feest! Hij is gedreven, analytisch, heeft een groot inlevend vermogen en gaat altijd voor de hoogste kwaliteit in het belang van de gebruikers. Hun […]

Riëtte van der Werff van De Werff Architectuur